Fito para duke punuar Online

Mesoni sesi perdoret Fiverr,Uptowork etj

Fillestar 5(2 Vlerësimet) 128 Studentët e regjistruar English
Krijuar nga Said Dulevic
Përditësimi i fundit Tue, 04-Jul-2023
+ Shiko më shumë
Vështrime te kursit

Mesoni sesi perdoret Fiverr,Uptowork dhe mbi 50 menyra te tjera sesi mund te fitohet online.

Do shtohen edhe video te reja ne vazhdim.

Kurrikula për këtë lëndë
7 Mësimet 04:18:59 Orët
Platformat Online
3 Mësimet 01:04:22 Orët
 • Fiverr Krijimi dhe hedhja e nje gig
  Shikim paraprak 00:37:43
 • Puno ne Upwork
  00:21:39
 • Fito me Affiliate Marketing
  00:05:00
Meso Skills
4 Mësimet 03:14:37 Orët
 • Meso te editosh Videot me Filmora
  00:12:08
 • Meso After Effects
  01:16:25
 • Nderto Website pa limit
  00:22:00
 • Eventi i realizuar nga Said Dulevic
  01:24:04
+ Shiko më shumë
Kurse të tjera të lidhura
Rreth instruktorit

Said Dulevic

12 Reviews | 581 Studentët | 12 Kurset
Komentet e nxënësve
5
2 Reviews
 • (0)
 • (0)
 • (0)
 • (0)
 • (2)

Reviews

 • Kristo Jani
 • Rafaela Kullozi
Falas
Përfshin: